🕵️ IMPRESUM

PAŽNJA: Osobama ispod 18 godina zabranjen pristup Blogu zbog eksplicitnog sadržaja koji se može loše odraziti na ponašanje deteta.

Blog IRCDnevnik se bavi socijalnim životom Chat-a, stvarima koje su vezane za IRC ali i za druge Chat platforme kao što su Discord/Messinger itd; i na bilo koji način nije uperen protiv administracije bilo koje pričaonice, chat grupe ili pojedinca. Nepristrasno se bavimo načinom, radom, pričom, zanimljivim momentima i iskustvima čatera na svim domaćim (ExYu) kao i nekim stranim IRC pričaonicama i drugim Chat platformama koja nam se učine zanimljivim. U ovom Blogu nikada nećemo iznositi bilo kakve lične podatke koji bi mogli da ugroze nečiju provatnost osim, priče sa javnih kanala i PVT (private) prepiski (LOG-ova), IRC/Discord nadimke, imena popularnih kanala i sl. ali to znači da ni operatere a ni admine nećemo izostaviti ukoliko su involvirani u neki zanimljiv događaj na IRC-u ili nekoj drugoj popularnoj chat platformi.

Zadržavamo svako pravo da objavljujemo sve što se objavljuje na javnim servisima svake IRC Pričaonice i ostalih chat platformi pa čak i privatne slike koje se šeruju između korisnika a koje su postavljene na besplatne šering servise kao što su npr. IMGUR, POSTIMAGE i sl. servisi. Sve ono što pošaljete nekom koga dovoljno dobro ne poznajete, pa se posle posvađate na pričaonici a mi dobijemo te slike ili logove, nije naš problem, nego vaš, jer vi prvi delite svoju privatnu multimediju osobama koje dovoljno dobro ne poznajete.

Ono što nas razlikuje od sličnih IRC Blogova/Sajtova i drugih glasila sastoji se u tome što mi ne objavljujemo klasične i dosadne IRC prepiske (LOG-ove), rekla-kazala, uzimala-davala na pljugama spavala, koje inače IRC Bogovi/Sajtovi rade i zbog kojih uglavnom postoje, nego se bavimo chatom kao socijalnim fenomenom koji uprkos vremenu opstaje.

Ovo je prvi blog u regionu koji se na ovakav način bavi chatom:

  • Postavljanje multimedijalnih sadržaja vezanih za chat.
  • Aktuelne teme i dešavanja na domaćim ExYu i stranim pričaonicama.
  • Propuštamo kroz gusto sito administracije pričaonica.
  • Pratimo statistiku pričaonica i kanala.
  • Objavljujemo zanimljive i kontraverzne prepiske čatera i slike.
  • Učestvujemo aktivno u borbi protiv pedofilije na Internetu.

Ukoliko želite da nas kontaktirate, pošaljete neki zanimljiv LOG, ili ispričate neku chat priču sa domaćih pričaonica možete to uraditi putem email adrese ili lično posetite našu oficijalnu kancelariju na Diskordu.

Logo IRCDnevnik

 

∴ Email: nemanja.nesalomivi@gmail.com

→ Kancelarija: https://discord.gg/Hdh4XDS

https://ircdnevnik.wordpress.com