🕵️ IMPRESUM

PAŽNJA: Osobama ispod 18 godina zabranjen pristup Blogu zbog eksplicitnog sadržaja koji se može loše odraziti na ponašanje deteta.

Blog IRCDnevnik se bavi socijalnim životom IRC-a, stvarima koje su vezane za IRC, i na bilo koji način nije uperen protiv administracije bilo koje pričaonice ili pojedinca. Nepristrasno se bavimo načinom, radom, pričom, zanimljivim momentima i iskustvima čatera na svim domaćim i po nekim stranim IRC pričaonicama koji nam se učine zanimljivim. U ovom Blogu nikada nećemo iznositi bilo kakve lične podatke osim, priče sa javnih kanala i PVT prepiski (LOG-ova), IRC nadimke, imena popularnih kanala i sl. ali to znači da ni operatere a ni admine nećemo izostaviti ukoliko su involvirani u neki zanimljiv događaj na IRC-u.

Zadržavamo svako pravo da objavljujemo sve što se objavljuje na javnim servisima svake IRC Pričaonice pa čak i privatne slike koje se šeruju između korisnika a koje su postavljene na besplatne šering servise kao što su URimage.link, Postimage.org i sl. servisi. Sve ono što pošaljete nekom koga dovoljno dobro ne poznajete, pa se posle posvađate na pričaonici a mi dobijemo te slike ili logove, nije naš problem, nego vaš, jer vi prvi delite svoju privatnu multimediju osobama koje dovoljno dobro ne poznajete.

Ono što nas razlikuje od sličnih IRC blogova/sajtova sastoji se u tome što mi ne objavljujemo klasične i dosadne IRC prepiske (LOG-ove), rekla-kazala, uzimala-davala na pljugama spavala, koje inače IRC bogovi/sajtovi rade i zbog kojih uglavnom postoje, nego se bavimo IRC-om kao fenomenom koji uprkos vremenu opstaje.

Ovo je prvi blog u regionu koji se na ovakav način bavi IRC-om:

  • Postavljanje multimedijalnih sadržaja vezanih za IRC.
  • Aktuelne teme i dešavanja na domaćim ExYu i stranim pričaonicama.
  • Propuštamo kroz gusto sito administracije pričaonica.
  • Pratimo statistiku pričaonica i kanala.
  • Objavljujemo zanimljive i kontraverzne prepiske čatera i slike.

Ukoliko želite da nas kontaktirate, pošaljete neki zanimljiv LOG, ili ispričate neku IRC priču sa domaćih pričaonica možete to uraditi putem email adrese ili lično posetite našu oficijalnu kancelariju na Diskordu.

Logo IRCDnevnik

 

∴ Email: nemanja.nesalomivi@gmail.com

→ Kancelarija: https://discord.gg/jn6CVjj

https://ircdnevnik.wordpress.com

 

Advertisements