💋 (CHAT) CYBER SEX!?

 

Razni popularni ExYu portali pisali su i pisaće o temi “CYBER SEX”, koliko je ovaj fenomen zaista stvaran na području bivše Jugoslavije govori i sama činjenica da se čas posla na Guglu može naći pregršt sajtova i postova koji se bave ovom temom.

Na popularnim IRC, Discord i drugim socijalnim chat platformama često ćete naići na osobu koja pratkijuje “Cyber Sex” i to više nije taboo tema u krugovima čatera.

Telegraf.rs napravio je jednu zanimljivu anketu pitajući uglavnom starije

“Šta je to Cyber Sex?!”.

Vanja Stokić za lolamagazin objašnjava:

  • Cyber sex ima više svojih oblika, a njegova preteča je seksting, odnosno slanje seksi poruka. Često ga koriste parovi koji su trenutno fizički razdvojeni, ali ga praktikuju i osobe koje se nikada nisu srele u stvarnom životu. Potrebno je pronaći pravu osobu za partnera, koja vas inspiriše u seksualnom smislu, a na raspolaganju imate dopisivanje tekstualnim porukama, fotografijama i snimcima, te razgovor preko kamere. Zapravo se radi o intimnom kontaktu dvije osobe koje su fizički udaljene, ali koje obezbjeđuju zadovoljstvo jedna drugoj.

Izvor: https://www.lolamagazin.com

Hrvatski popularni sajt http://kult.com.hr  objavio je osam pravila za “Cyber Sex” koje možete pročitati na linku http://kult.com.hr/8-pravila-za-cybersex/ ukoliko praktikujete ovu po nekima još uvek taboo temu.

Izvor: http://kult.com.hr/

Ostavite komentar.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s