🤱 (WEB) Internet nasilje nad ženama u BIH i Rep. Srpskoj.

Na “email” redakcije IRCDnevnik stiglo je nekoliko pisama iz BIH i Rep. Srpske u vezi “Internet nasilja nad ženama”,  u kojim nas čitaoci pitaju da li postoji Internet sajt ili organizacija koji se bave internet nasiljem nad ženama u BIH i Rep. Srpskoj. Ovom prilikom izlazimo u susret čitaocima iz BIH i Rep. Srpske.

Od skoro pre pet godina u BIH i Republici Srpskoj pojavio se sajt “Oštra Nula” na kome možete kontaktirati ljude koji se bave socijalnim poblemom “Internet nasilje nad ženama”, što je za svaku pohvalu s’obzirom da BIH i Rep. Srpska dosta kaskaju za ovakvim i sl. socijalnim problemima i da dugo nije bilo ovakve organizacije a ni sajta na koji ste mogli da se obratite.

Evo nekih kratkih sekvenci,

Kontakt: https://ostranula.org/kontakt

Internet nasilje nad ženama: https://ostranula.org/internet-nasilje-nad-zenama

Prema dugogodišnjem istraživanju IRCDnevnika na socijalnoj IRC Chat platformi najpopularnije Bosansko-Hercegovačke mreže BOLChat “Internet nasilje nad ženama” u BIH i Rep. Srpskoj uglavnom se zasniva kako na verskoj tako i nacionalnoj netoleranciji i uglavnom je ona koren svih problema kako u BIH tako i u Republici Srpskoj.

Advertisements

Ostavite komentar.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s