🚀 (PIK) ESPRESO.RS OBJAVIO: Mislili su da ima 14 godina… PEDOFILI NA CHATU NAGRNULI!

Mislili ste da problem pedofilije nije toliko veliki u Srbiji? Pročitajte ovaj tekst!

Jedna blogerka danas je šokirala mnoge svojim postom:

– Danas sam otišla na Krstarica chat i potpisala sam se kao Jeca2002.
Očekivala sam da će mnoge privući istaknuto godište, ali nisam očekivala toliki bum. Za manje od 2 minuta javilo se 20 pedofila. Ovo su samo neki od primera. Toliko njih se javljalo da nisam stigla polovini da odgovorim – napisala je blogerka koja je vodila blog pod nazivom “Tamni oblak”.

Treba reći da se IRC Krstarica bori sa ovim problemom na svakodnevnoj bazi i to malte’ne od nastanka PIK mreže od Marta 1999, ali dosta… dosta neuspešno.

Ona je objavila i deo dopisivanja sa “tim ljudima” kako bi skrenula pažnju na ovaj gorući problem. Pogledajte:

Najčešće bi joj napisali da imaju 45, 48, 52, pa čak i 60 godina uz pitanje da li joj to smeta. Nakon toga bi svaka konverzacija dobijala seksualnu konotaciju, dok su mnogi predlozi koje bi pedofili upućivali bili veoma eksplicitni i direktni.

– Jesi li nevina? Jesi nekom pu*ila? Zar ne bi volela da ti deka liže p*cu? – samo su neka pitanja koja bi stizala od raznih muškaraca, dok je jedan od njih napisao da ga privlače sve devojčice koje izgledaju dobro. Kad bi blogerka pitala zašto se dopisuju s devojčicom od 14 godina usledili bi izgovori “da su stariji dosadni”, “da ona izgleda kao devojka, a ne dete”, “da je on klinac u duši”. Kako je napisala na svom blogu, posle nekoliko minuta dopisivanja uvek bi joj tražili da pošalje svoju fotografiju, a potom i da razgovaraju putem “Skajpa”.

Uslov da pedofil pozove devojčicu u grad na piće je konverzacija preko “Skajpa” (ili bilo koje druge platforme sa video-pozivima). Nije on glup. Iako verovatno d*ka dok se dopisuje sa nepoznatom osobom sa interneta, koja se predstavlja kao mlada tinejdžerka, on zna da to ne mora da bude baš tako. Oprezan je. Nije mu dovoljno što na nicku piše “Jeca2002” i što mu ona pošalje po koju sliku. On mora da se uveri da je to stvarno devojčica a jedini način za to je video poziv. Kada se jednom uverio, dalje može da teče dogovaranje za susret – objašnjava blogerka.

Izvor: https://www.espreso.rs

Advertisements

6 thoughts on “🚀 (PIK) ESPRESO.RS OBJAVIO: Mislili su da ima 14 godina… PEDOFILI NA CHATU NAGRNULI!”

  1. Post iz 2016, tacnije bilo je u blicu, kuriru i blogovima dok je damir adminovao. Ocito nemas vise ideja pa recikliras staro. Bar da si promenii njene uzjave i slike

   1. Da 2002 + 14god = 2016.
    Kao “diplomirani novinar” (kazes da imas diplomu) samo u drufim stanu haha, bi trebalo da znas zakon Srbije ili su te drugacije ucili u ckoli.
    Pedofilija je do 14 godina, nakon toga po zakonu Srbije osoba moze da stupi u dobrovoljni seksualni odnos a ako nije dobrovoljan to je onda silovanje.

 1. Tuzno ali istinito.
  Na internetu ljudi svasta zovu pedofilima a istina je da su uglavnom osobe seksualno neizivljene i traze da bace drkicu. Parola, daj sta das i snadji se kako umes.
  Daleko od toga da su svi pedofili, jednostavno nije im bitno sve dok ne izbace spermice. Bolesno da ali takk je svuda u svetu.
  Starije zene od 18 dajte picke nisu od zlata i resicemo se pedofilije na chatovima!!!

  1. Ovaj “NoViNaR” nije niko drugo do Mrmot lično 🙂

   Netom kruži korespodencija nekog chatera sa PIK-a, i Mromota, gde se ovaj chater žalio administraciju putem maila, na prisutnu pedofiliju na PIK-u, kako administracija ništa ne preduzima,toleriše je i ignoriše taj problem, a Mrmot mu sa zvanične internet adrese ” pričaonice” kao admin, kao službena osoba zadužena za red i zakonitost rada, isto ovako, istim argumentima, kao ” NoViNaR ” objašnjava kako je zapravo pedofilija samo ispod 14 godina i kako je dozvoljeno imati sexualne osobe sa decom starijom od 14 godina.

   BOLESNIK !!!

Ostavite komentar.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s