🚀 (PIK) Između redova 26.10.2018

#Krstarica

[17:21]  <Gde_ti_je_keva_DOFlLU> Da li znate za pricu kada je pedofil Mrmot glumio madjionicara i otisao u vrtic? Za sledeci trik pedofil Mrmot trebao je dobrovoljca. Javi se neka devojcica i izadje iz grupe. Pedofil Mrmot kaze njoj: - Skini gacice i naguzi se. Osecas li prst u guzi? Kaze devojcica: - Da. A vidi, ruke drzim u vazduhu - rece pedofil Mrmot. >>> ISTINITA PRICA !!! <<< DOKAZ DA JE @Mrmot PEDOFIL https://i.imgur.com/JEsdZ1d.jpg ***

Advertisements

5 thoughts on “🚀 (PIK) Između redova 26.10.2018”

  1. To je odavno poznato da se pedofilija i neprimeren sadrzaj distribuira po PIK-u.Nazalost i pored ovakvih saznanja niko ne sme da to javno kaze da ne ni bili odstranjeni sa pomenute pricaonice.Naravno kada se u ovu pricu dodaju i operateri koji moraju da rade kako Mrmot zapoveda svima je jasno zasto se desavaju napadi takvih ljudi po ulicama i vozilima gradskog prevoza.

  2. Malo nakazno gofance od Markića…deda mu je bio ustaški koljač po zadanoj hercegovini, bacao decu po jamama, danas unuk zlostavlja decu po mreži…valjda je to genetski poremećaj.

Ostavite komentar.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s