🚀 (PIK) Propast “sporednih” javnih kanala na Pričaonici IRC Krstarice.

Da li je ovo definitivno “propast” sporednih javnih kanala na IRC Krstarici pitaće se mnogi… Bilo kako bilo Globalni IRC ima tendenciju opadanja broja korisnika iz godine u godinu. Pored brojnih aplikacija za ćaskanje sa lepšim i lakšim grafičkim interfejsom mladi ljudi se odlučuju za sve samo ne IRC.

Screenshot: 02.04.2018 @ 13:24PM +1GMT

Po poslednjem globalnom IRC grafikonu iz 2012 može se zaključiti da će IRC verovatno za koju dekadu totalno otići u “chat istoriju” kao pionir čatovanja.

Prema istraživanjima sajta slant.co trenutne “TOP aplikacije” za čatovanje su Discord, Mumble, Team Speak 3, Slap, HipChat, Flock.

5 thoughts on “🚀 (PIK) Propast “sporednih” javnih kanala na Pričaonici IRC Krstarice.”

    1. Nije da im je palo broj korisnika, nego su odspojili silne klanove, znc-e, botove koji su u dvostucavali broj kkorisnika, i sad vi pricate o padu korinsika a zna se da na pik u svi imaju po 2 3 nika i botova raznih

  1. Sporedni ili javni kanali, tamo je sve lom i krš. Gomila fustriranih likova, pogotovo napadni muški opovi kojima je vrhunac ljubavnog i sexualnog života da navataju kakvu čaterku, iskamče joj broj i da pričaju fonom sa njom dok navlače kožicu. A tek glavna dva perveznjaka “smrdionice” Ivan i Marko, vlasnik i glavni admin, posebna su priča. Doživeh,nakon neuspelog udvaranja i mog odbijanja istog, da dobijem poruku od “servera” odnosno glavnog administratora Mrmota da mi se prekida veza sa serverom uz obrazlozenje da neću da mu dozvolim da mi ljubi “macu”. A tek priča što su ta dva lika izivljavaju po njihovim sporednim kanalima koje su otvorili sa nazivima tipa “tri”, “trojka”, “grupnjak”, “sexualne želje” i “ispovesti” gde leče svoje komplekse i sexualne frustracije, da prosto normalna i pristojna osoba tamo nema šta da traži. Normalnu osobu je sramota reći nekom da je svratila i posetila pričaonicu Krstarice. Dno, dna, pogotovo administacija !

Ostavite komentar.