🌍 (MultiServ) SKANDAL!!! ADMINI KRSTARICE KRIJU ADRESU BLOGA! Blog završio na Spamfilteru. Ted na press konferenciji DBase-a!

Da blamovima nema kraja, potvrđuje još samo jedan potez PIK administracije, koji ni pet, ni šest nego sedam, sedam, sedam, nasedam, dodaje adresu ovog bloga na spamfilter. Ako je ovaj blog nebitan i periferan zašto ga administracija dodaje na spam filter (pitanje koje se odma u startu izvlači iz konteksta)?

Za one koji ne znaju, Spamfilter je modul na servisima koji blokira određeni deo teksta koga neki admin dodaje po potrebi. U ovom slučaju na spamfilter je dodat kepča *IRCDnevnik*, pa ako budete pokušali da nekome prosledite link od bloga neće mu stići.

Da li administracija krije nešto od korisnika pa se plaši da korisnici ne pročitaju na blogu procenite sami. Jednoobrazno ponašanje administratora prema svakom ko misli i piše drugačije nedosmisleno pokazuje koliko je Krstarica zapravo cenzurisan čet bez mogućnosti sugestije, kritike, predloga.

Na pitanje glavnog urednika bloga [85]:

“Gde u pravilniku Krstarice piše da se za pisanje bloga dobija zabrana nadimka, kanala, ban sa servera i bilo kakve druge sankcije?”

Network administrator Ted odgovara:

Admin Krstarice može u bilo kom momentu iz bilo kog razloga da odstrani korisnika sa servera (i to piše na oficijalnom sajtu Krstarice).

Da sumiramo, ako admin Krstarice može bilo koga u bilo kom momentu da odrstrani sa pričaonice, onda faktički ceo pravilnik Krstarice pada u vodu! Da ne spominjemo koja je blamaža ceo taj pasus “bilo koga iz bilo kog razloga u bilo kom momentu”.  Da li to znači da za admine PIK-a ne važe nikakva pravila!? Ne zaboravite takođe, da oni samo administriraju taj server…

A pošto živimo u demokratskoj Srbiji, biće zanimljivo čuti šta kažu ne vladine i vladine organizacije po pitanju ovog eventa.

Novinska agencija PIKILIKS aka PAN (PIK) EROTIKA, predstavljajući sebe u svetlu CNN-a,  a svi znamo da  se pornići puštaju posle 12, naišla je na kontraverzan odgovor nekrunisanog kralja DBASE-a, munZe-a…

 

 

Ostavite komentar.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s